lunes, 27 de septiembre de 2010

Serie FARFALLE

Vet aquí una vegada
Una nena que es dèia _ _ _ _ _ _ _a la que li encantava passejar pel seu jardí parlava i mimava cadascuna de les flors, plantes i arbres que hi crexien. Una nit mentres dormía, una Fada anomenada Roampisa (papallona) va entrar sigilosament per la seva finestra. La Fada va volar fins a la seva orella i li va xiuxiuejar a l’oïda un so especial. L’endemà va sortir al jardí i de sobte les plantes van començar a brillar. Totes les Fades Flors eren allà. Una desfilada de Follets i Elfs la saludaven. Les Fades sense parar de fer piruetes la van convidar a dansar. Mentre ballava amb elles li van oferir didals de néctar per beure.
En posar-se el sol la magia va desaparèixer i el silenci i la tristesa la van embolicar. Però tornant a casa va llançar la mirada enrere i va fer un sospir de satisfacció veient el bonic que era el seu jardí encantat, lloc de festa per a les Fades

 
Tardor:
Cada Tardor les meves frondoses branques s’arquegen sobre els senders del bosc per servir de refugi als ocells i a altres criatures (Fada Serbal)
Hivern:
Si una pinya al caure aterra sobre el teu cap, Potser no hagi sigut una accident sino una fada que et destja
Bon Nadal!
Primavera:
Jo desperto les Fades que han estat ensopides durant l’hivern. Observa com les meves flors es gronxen amb la brisa primaveral en parcs i jardins (Fada Narcís)
Estiu:
Sóc més alta que altres Fades. La dringadissa de les meves campanetes roses atreu les abelles i les papallones que recullen el saborós pol·len (Fada Didalera)












1 comentario:

  1. sòn tots molt macos!!!!!!!!!!!!!! sobretot l´ultim.
    molts petonets mavi

    ResponderEliminar